Verhaallijn De slaapsteden

Het middel JES 57-1 is een middel tegen het een virus dat dreigt de wereldbevolking te gaan vernietigen. Het Virus is ontwikkeld door een farmaceutisch bedrijf en heeft een middelgrote stad in Italië uit geroeid, een stad in Australië en een stad in Rusland. (De slaapsteden) is daarna opgehouden te bestaan. Bedrijf ontkend dat en ontwikkeld een anti-middel. Het concern probeert de wereldbevolking preventief te laten inenten. Door een fout wordt het middel JES 57-1 vervangen door het eigenlijke virus. E

n na vaccinatie sterft 80% van de westerse bevolking. Waaronder alle christenen.

Een dominee en een onderzoeker komen langzaam tot conclusie dat de opname van de gemeente heeft plaats gevonden.

Hoofdstuk 1 bezoek slaapstad door Ankie

Hoofdstuk 2 introductie Kapelaan en Pastoor

Hoofdstuk 3 Moord op collega Ankie door bedrijf

Hoofdstuk 4